Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SPS IPC Drives се разширява с нова зала

27.11.2018   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на SPS IPC Drives ще се проведе от 27 до 29 ноември в Нюрнберг, съобщиха от Франкфуртския панаир. Организаторите на събитието подчертават, че процентът на резервации към момента вече е по-висок в сравнение с резултатите от миналата година.

Във връзка с нарастващия интерес ще бъде осигурена допълнителна зала за изложението - 3C, която ще отвори врати през есента на т. г.

"Радваме се, че можем да осигурим на изложителите допълнително пространство и още по-добро присъствие в светлата и модерна зала 3C", коментира Силке Шулц-Мецнер, вицепрезидент на SPS IPC Drives в Messe Frankfurt.

Поради разширяването на изложението бяха направени някои промени в тематичните области за отделните зали. В бъдеще зала 5 и зала 6 ще се съсредоточат върху “Софтуер и ИТ в производството”, както и върху новата тема “Индустриална комуникация”. За да се гарантира, че темата “Механична инфраструктура” също има място за развитие, изложителите от тази област ще бъдат базирани в новоприсъединената зала 3C. Тя се намира в непосредствена близост до зала 2, която също акцентира върху темата "Механична инфраструктура". За първи път общо 17 зали ще отворят врати, за да предоставят на търговските посетители информация за най-новите продукти и решения за интелигентна и цифрова автоматизация.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   SPS IPC Drives   Франкфуртски панаир   индустриална комуникация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...