Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обяви промени в ръководството

24.07.2018   |   Начало»Кариери
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation обяви промени в висшите ръководни постове, които са пряко подчинени на председателя и главен изпълнителен директор Блейк Морет, съобщиха от компанията. Промените влязоха в сила от 2 юли т. г.
 
"Промените в ръководството, които произтичат от нашия дългосрочен процес на планиране на лидерската последователност, ще ускорят способността ни да реализираме концепцията за "Свързаното предприятие". С тези лидери ще ангажираме пълната сила на нашата организация", изтъкна Морет.
 
Тед Крандал, старши вицепрезидент на направление "Продукти и решения за контрол", един от двата оперативни сегмента на компанията, обяви намерението си да се пенсионира до края на календарната 2018 г. Той ще продължи да работи до самото си пенсиониране. "Оценявам готовността на Тед да продължи да работи, за да се осигури гладък преход през следващите месеци. Той беше нашият главен финансов директор в продължение на много години. Неговият опит в нашия висш ръководен екип и неговите лични съвети за мен са изключително ценни", заяви Морет. 
 
Франк Кулашевич, който в момента е старши вицепрезидент на направление "Архитектури и софтуер", другият оперативен сегмент на компанията, ще поеме ръководството на "Продукти и решения за контрол". Фран Влодарчик, понастоящем вицепрезидент визуализация и контрол в направление "Архитектури и софтуер", е повишен в старши вицепрезидент на направлението.
 
За да се разшири стратегията за "Свързано предприятие", компанията създава нов екип "Connected Enterprise Consulting", който ще бъде ръководен от старши вицепрезидента Робърт Мърфи. Понастоящем Мърфи ръководи подразделението "Операции и инженерни услуги", което отговаря за всички световни производства за Rockwell Automation. Майк Лашкевич пък ще се присъедини към висшето ръководство като старши вицепрезидент на "Операции и инженерни услуги".
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Блейк Морет   Тед Крандал   Франк Кулашевич   Фран Влодарчик   Робърт Мърфи   Майк Лашкевич  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Кариери

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...