Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обнови софтуера Motion Analyzer

17.07.2018   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи актуализирана версия на безплатния „online”софтуер Allen-Bradley Motion Analyzer. Той предлага оптимизиран потребителски интерфейс с интуитивна навигация и избор на продукти в работния процес. Софтуерът може да помогне на инженерите по-лесно и ефективно да разработват цялостни системи за управление на задвижвания в своите машини.
 
Използвайки Motion Analyzer, инженерите могат да определят спецификациите на системата, да оценят множество продукти, за да намерят най-подходящото решение, да финализират дизайна и да създадат списък с необходимите компоненти. Инструментът може също така да съкрати времето за проектиране до няколко часа.
 
"Специфицирането на система за управление на задвижвания може да отнеме много време. В най-новото издание на софтуера Motion Analyzer предлагаме опростени работни потоци, за да улесним работата на потребителите. Добавихме и допълнителни функции, които правят процеса на проектиране на система за управление на задвижвания възможно най-ефективен", обясни Брет Макнайли, продуктов мениджър решения за задвижване в Rockwell Automation. 
 
Основните подобрения включват по-бързо дефиниране и специфициране на серво-оси, обновени решения за търсене и конфигуриране на компоненти, допълнителна поддръжка на шаблони за приложения, съхранение на варианти на решения и др.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Motion Analyzer   Allen-Bradley   управление на задвижвания  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...