Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation със специална награда от дистрибуторите на електрооборудване в САЩ

10.07.2018   |   Бизнес
 
Националната асоциация на дистрибуторите на електрическо оборудване в САЩ (NAED) връчи на Rockwell Automation с награда за специални заслуги за дългогодишния ангажимент на компанията към дистрибуторите и успешния подход към изграждането на силни партньорства, насочени към насърчаване на положителните бизнес резултати.
 
"Rockwell Automation оказва дълбоко въздействие върху нашата голяма индустрия повече от петдесет години. Това е компания, известна с дългите, силни и лични отношения, които изгражда със своите дистрибуторски партньори, включително споделяне на ресурси чрез възможности за обучение. Те поддържат NAED, защото тя осигурява голяма стойност на дистрибуторите на електрооборудване и на отрасъла", изтъкна Джим Рис, изпълнителен директор на Kirby Risk Electrical Supply Company, дистрибутор от почти осем десетилетия.
 
Годишните награди на NAED отличават компании, които са допринесли значително към електрическата индустрия и са били изключително активни в популяризирането, поддържането и подобряването на канала за дистрибуция.
 
"Тази награда отразява постоянния ни ангажимент към нашите дистрибутори, клиенти и към NAED. NAED осигурява на партньорите на Rockwell Automation голяма стойнст в стремежа им се преодолеят препятствията и спънките, с които се сблъскваме в този технологичен свят. Тази награда е голяма чест за нашата компания", заяви Стив Дюбой, регионален вицепрезидент на Rockwell Automation в Северна Америка.
 
Наградата бе връчена на националната среща на NAED в Чикаго.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   NAED   електрооборудване    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...