Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи микро PLC за самостоятелни приложения

05.06.2018   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи нов микро програмируем логически контролер (PLC), с чиято помощ конструкторите на оборудване могат да оптимизират архитектурата на управлението в големи самостоятелни машини или системи. Новият програмируеми контролер Allen-Bradley Micro870 поддържа интелигентни микро приложения с до 304 входно-изходни (I/O) точки, 280 KB памет и 20 000 програмни реда.
 
"Днес разработчиците използват различни контролери в своите проекти за автоматизация. Този подход изисква управление на наличностите за различните модели PLC и поддръжка на различни програми. Сега те могат да използват PLC Micro870, за да приспособят контролера си към нуждите на различни свои приложения. Това спомага за опростяване на управлението на наличностите, особено за разработчиците, които проектират няколко типа машини", обясни Юу Кенг Тех, продуктов мениджър микроконтролери в Rockwell Automation.
 
Micro870 PLC се характеризира с гъвкава конструктивна концепция, която включва добавяне на до три “plug in” модула на базата и осем разширителни I/O модула. Тази функционалност позволява контролерът лесно да се персонализира или разширява, за да отговоря на специфичните изисквания за всеки тип оборудване.
 
Micro870 се програмира с безплатния софтуерен пакет Connected Components Workbench, както и другите контролери от серията Micro 810, 820, 830 и Micro 850. Обемът на паметта на контролера от 280 KB позволява модулно програмиране и използване на функционални блокове, дефинирани от потребителя, за да се намали времето за проектиране. Освен това разработчиците могат да използват този капацитет на паметта, за да поддържат една програма за всички модели машини, които използват Micro870 PLC. 
 
Контролерът включва множество интегрирани комуникационни опции, като USB порт за програмиране, неизолиран сериен порт RS232/485, с Modbus RTU Master/Slave, ASCII, CIP протоколи и Ethernet порт, конфигурируем за работа с  EtherNet/IP и Modbus TCP протоколи. Той поддържа и до две серво-оси на движение.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   микро PLC   Allen-Bradley   Micro870  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...