Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation оповести разширена версия на Studio 5000

15.05.2018   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи нова версия на развойната среда Rockwell Software Studio 5000, чрез която инженерите могат по-бързо да проектират, изграждат и въвеждат в експлоатация системи за автоматизация, съобщиха от Rockwell Automation. Тя включва нов потребителски интерфейс, който осигурява общ, модерен външен вид на всички приложения в Studio 5000 и актуализации, които помагат на инженерите да подобрят производителността от проектирането до внедряването.
 
Приложението Studio 5000 Logix Designer вече има актуализации на няколко езика за програмиране и модернизиран структуриран текстов редактор, за да се оптимизира времето за проектиране. Текстовият редактор е обновен с множество нови функции, като например модулни сегменти от кодове и следене на зададени стойности, които гарантират по-продуктивно програмиране и редактиране.
 
Новите функции за алармени сигнали с Logix етикети позволяват на инженерите лесно да добавят аларми към структурите и да ги управляват в единна среда, което спестява време и намалява нуждата от програмиране. Актуализацията включва също така нови инструкции за безопасност на оборудването в съответствие с IEC 61800-5-2 и инструкции за движение с разширена кинематична поддръжка. Освен това, съвременният потребителски интерфейс включва поддръжка на няколко монитора и изгледи с табове.
 
Studio 5000 View Designer също така вече позволява записване на данни и трендове за по-лесно отстраняване на неизправности, поясниха от компанията. Studio 5000 Architect пък поддържа редица системни възможности, които могат да намалят сложността и продължителността на развойния процес. За разширена свързаност между Studio 5000 и инструменти като EPLAN Electric P8 се използва отворения интерфейс за обмен на данни AutomationML.
 
Rockwell Automation вече предлага и новия Studio 5000 Application Code Manager lite edition за изтегляне напълно безплатно. Свободни за изтегляне от сайта на фирмата без допълнителни разходи са и библиотеките Machine Builder Library и Process Object Library за Studio 5000 Application Manager.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Studio 5000   Logix Designer   View Designer  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...