Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Научно-техническа конференция "Автоматизация на дискретното производство"

21.06.2018   |   Предстоящо
 
От 21 до 24 юни т.г. в база Созопол на ТУ – София ще се проведе ежегодната научно-техническа конференция "Автоматизация на дискретното производство", съобщиха организаторите от катедра Автоматизация на дискретното производство при МФ.
 
Тематиката на конференцията е в областта на мехатрониката, автоматизацията и роботизацията на производствата с дискретен характер, като са обособени са девет основни научни направления. Приоритетите основно са в иновациите, методите, технологиите и конструкциите на мехатронните системи и автоматизиращата техника, като докладите предварително се одобряват от програмният комитет.
 
В събитието ще участват представители на науката от цялата страна, от всички технически университети, БАН, както и фирми и организации и от чужбина. Сред тях ще са гости от Германия, Чехия, Грузия, Беларус, Сърбия, Македония и др.
     
Източник: ТУ София

Ключови думи: ТУ София   АДП   автоматизация на дискретното производство  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...