Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Строителната индустрия с най-голям ръст в дигитализацията

05.04.2018   |   Бизнес
 
Проучване на Sana Commerce сочи, че строителната индустрия е най-силно ангажирана с въвеждане на електронна търговия, мобилни технологии, Интернет на нещата и M2M. Според анализите стойността на строителния сектор през 2025 г. ще достигне около 15 трилиона долара, в сравнение с около 9 трилиона долара в момента. Засиленият растеж кара строителните компании да автоматизират административните си процеси и производството си, описва още проучването.
 
Като цяло строителната индустрия е пионер в използването на нови технологии – три четвърти от индустрията в световен мащаб имат ясна стратегия за цифрова трансформация, в сравнение с едва 63% от всички анкетирани. 80% процента от строителните предприемачи очакват в бъдеще технологиите Интернет на нещата и M2M да бъдат от решаващо значение за автоматизираните и предикативните продажби, както и за обслужването на клиенти като цяло. В региона на Германия, Австрия и Швейцария 91% от анкетираните фирми предполагат, че в бъдеще ще продават цялото си продуктово портфолио онлайн. Една трета от тях скоро ще предлагат продуктите си и чрез мобилни приложения.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   строителна индустрия   дигитализация   автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...