Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

CEBIT 2018 ще представи нови тематични зони и актуализирана програма

11.06.2018   |   Предстоящо
 
Тазгодишното издание на водещото изложение за цифрови технологии CEBIT ще представи нови тематични зони, нови събития в рамките на програмата, както и оптимизирано разположение на залите. То ще се състои и в нов времеви диапазон – през лятото от 11 до 15 юни в Хановер.
 
Акцент на международния панаир ще са осем основни теми от областта на цифровизацията: изкуствен интелект, Интернет на нещата, виртуална и добавена реалност, сигурност, блокчейн, дрони и безпилотни системи, бъдещата мобилност и човешката роботика. Новият формат на CEBIT включва и четири главни разделения: d!conomy, d!tec, d!talk и d!campus. 
 
В рамките на d!conomy ще бъдат представени иновативни инструменти и решения, чрез които представителите на бизнеса, търговията и публичния сектор да подобрят активността си. Секцията d!tec ще бъде посветена на иновативните развойни дейности стартиращи фирми. Конференцията d!talk пък ще приветства най-различни експерти с визия за бъдещето.
 
Събитието ще включва и възможност за професионални срещи и социализиране в рамките на d!campus, на фона на приятна музика и вкусна храна.
 
"Освен привличането на IT специалисти, професионалисти в бранша и високопоставени лица, целта ни на новия CEBIT е да достигнем и следващото поколение бизнес мениджъри", обясни Оливър Фрийз, член на управителния съвет на Deutsche Messe.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   CEBIT   цифровизация    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...