Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Четири нови компании са част от програмата за системни интегратори на Rockwell Automation

06.03.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Четири нови компании се присъединяват към програмата в областта на машинната безопасност Machine Safety System Integrator на Rockwell Automaton. Програмата, създадена през 2014 г., помага на индустриалните компании да идентифицират интегратори с актуална експертиза по отношение на безопасността, доказан опит в изграждането на системи за безопасност и познаване на съвременните технологии за безопасност.
 
"В момента програмата включва 37 системни интегратори от цял свят, специализирани в различни видове машинно оборудване", заяви Марк Ейцман, мениджър развитие на пазара за безопасност в Rockwell Automation.
 
Четирите нови членове на програмата са R.L. Consulting, Servicios Integrales en Automatizacion, V&C Corporation и Foth.
 
R.L. Consulting е специализирана в интегрирането на електрически системи за управление в целулозно-хартиената, стоманената, текстилната, автомобилната и дървообработващата промишленост. Servicios Integrales en Automatizacion пък е специализирана в управлението на конвейерни и задвижващи системи и интеграция в редица индустриални сектори, включително автомобилостроене, металообработка, хранително-вкусова промишленост и транспортно оборудване.
 
V&C Corporation се фокусира върху осигуряването на решения за автоматизация и оптимизиране на индустриалните процеси с акцент върху подобряване на ефективността, производителността и безопасността. Четвъртата компания, Foth, предлага услуги за контрол, машинна безопасност и процесни решения в редица отрасли, включително хранително-вкусова, фармацевтична и целулозно-хартиена промишленост.
     
Източник: Rockwell Automaton

Ключови думи: Rockwell Automaton   Machine Safety System Integrator   машинна безопасност   системни интегратори  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...