Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови средства за анализ на индустриалния интернет на нещата

13.02.2018   |   Технологии
 
Rockwell Automation предстви нови средства за усъвършенстван анализ на производството, обединени в софтуера Project Scio. Софтуерът дава достъп до ad hoc анализи и извършва разширен анализ, като извлича структурирани и неструктурирани данни от почти всеки съществуващ източник в предприятието. Project Scio може също така интелигентно да слее свързаните данни, предоставяйки аналитична информация във вид на интуитивни табла за управление, наречени "storyboards", които потребителите могат да споделят и разглеждат.
 
"Предоставянето на аналитични данни на всички нива в предприятието - глобално, локално или в облака - дава на потребителите възможност да получават задълбочена информация, която да този момент не е била на разположение", обясни Джон Дженовези, вицепрезидент информационен софтуер в Rockwell Automation.
 
Основните възможности, предлагани от Project Scio, включват автоматично откриване на оборудване от Rockwell Automation, както и данни от устройства на трети страни; интегриране на данни от различни източници в централизирано местоположение и непрекъснато опресняване на тези данни; гъвкаво машинно обучение с различни видове конфигурируеми алгоритми, включително SparkML, MLLib и Python. 
 
Освен това използвайки машинно обучение или предварително зададени настройки, Project Scio предлага средства за наблюдение на производствените операции и автоматично задаване на настройки за управление, ако процесите започват да излизат извън допустимите параметри. Това може да помогне на потребителите да оптимизират контрола, да подобрят качеството на продуктите и да намалят отпадните материали.
 
Project Scio има отворена архитектура, която позволява на индустриалните производители да не разделят и заменят всички свои предишни контролни и информационни системи, преди да получат стойност от анализите. Тези възможности за мащабируемост и отворена архитектура могат да бъдат разширени до напълно интегрирана система от източници на данни от индустриалния интернет на нещата.
 
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Project Scio   индустриален интернет на нещата   IIoT    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...