Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation с нов старши вицепрезидент и ИТ директор

23.01.2018   |   Кариери
 
Крис Нардечия се присъедини към Rockwell Automation като старши вицепрезидент и главен директор информационни технологии (CIO). В тази новосъздадена ръководна роля той ще предостави стратегическа визия, оперативното съвършенство и ново лидерството, за да развие и имплементира инициативите и архитектурата на информационните технологии в цялата компания.
 
Нардечия има богат опит в областта на биотехнологиите. Той идва в Rockwell Automation от Amgen, където е бил вицепрезидент и CIO. Заемал е ръководни роли в Pfizer и Warner Lambert, където отговаря за ИТ бизнеса и стратегиите в областта на цифровите технологии.
 
Той има опит и в управлението на продуктово портфолио, инженеринг, бизнес операции, сливания и придобивания, управление на ИТ риска и използване на технологии за управление на данни. По-рано в кариерата си е инженер производство във фармацевтичната, химическата и ядрената промишленост.
 
Нардечия притежава бакалавърска степен по химично инженерство от Държавния университет на Ню Йорк в Бъфало и магистърска степен по бизнес администрация от Мичиганския държавен университет.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Крис Нардечия  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Кариери

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...