Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нови решения за автоматизация в областта на енергетиката и интелигентните градове на ЕЕ и ВЕ

16.01.2018   |   Събития
 
Редица решения за автоматизация в областта на енергетиката и интелигентните градове ще бъдат представени на предстоящото издание на ЕЕ и ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия) и Smart Cities (интелигентни градове) от 27 до 29 март т.г. в София. Организаторите от Виа Експо съобщиха за част от решенията, които ще представят изложителите.
 
Домотика.бг ще участва за първи път в изявата и ще популяризира продукти и цялостно управление на подсистемите в един дом: осветление, отопление, домакински уреди и техника, охранителни системи и др. Термо Лаб пък ще представи пелетни камини и котли на италианската фирма Artel с wi-fi модул Dpremote за контрол топлината в дома и от разстояние чрез инсталиране на приложение.
 
Друг участник е Националният клъстер за интелигентни транспортни и енергийни системи (НКИТЕС), който развива иновативни решения за системи за управление в публичната администрация, управление на транспорта, енергийно управление, географски информационни системи, разширени системи за ранно откриване и предотвратяване на горски пожари. Фирма Девижън ще представи ElectriQube система за прогнозиране, балансиране и управление на небаланси, производствени графици и отчети в производството и потреблението на ел. енергия. Сред изложителите е и фирма Innova, която разработва услуги и приложения в сектора на информационната мобилност - системи, базирани на глобалните спътникови навигационни системи GPS и Galileo.
 
Повече информация може да намерите на сайта на Виа Експо.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   ЕЕ и ВЕ   решения за автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...