Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИАОС обяви търг за обслужване на Националната автоматизирана система

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) откри процедура за избор на изпълнител, който да извърши сервизно обслужване на Националната автоматизирана система.
 
Основното предназначение на Националната автоматизирана система за непрекъснат контрол на радиационния гама-фон (БУЛРАМО), работеща в реално време, е: Непрекъснат мониторинг на нивото на радиационния гама-фон на територията на цялата страна и съхраняването на информацията в база данни; Ранно оповестяване в случай на завишаване на нивото на радиационния гама-фон в следствие на авария или конфликт с ядрено оръжие; Подаване на оперативна информация на съответните държавни органи; Подаване на оперативна информация към Европейската система за обмен на радиологични данни (EURDEP).
 
Прогнозната стойност на поръчката е 390 000 лв.
Срокът за получаване на офертите е 18 януари 2018 г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на агенцията.
     
Източник: ИАОС

Ключови думи: ИАОС   национална автоматизирана система   БУЛРАМО  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...