Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation получи награда за инициативата си за приобщаване на жените и цветнокожите

05.12.2017   |   Lifestyle
 
Rockwell Automation получи наградата Catalyst Award 2017 г. за своята инициатива "Култура на приобщаването". Наградата Catalyst отличава иновативните фирмени подходи, които се отнасят до наемането и кариерното развитие на жените.
 
"Вълнуваме се да получим това признание от Catalyst за нашата инициатива за култура на приобщаване, която демонстрира ангажимента ни към служители, клиенти и общности. Хората са основата на успеха на нашата компания и затова трябва да създадем среда, в която служителите могат и искат да вършат най-добрата си работа всеки ден", сподели Блейк Морет, президент и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation. 
 
Инициативата на Rockwell Automation "Култура на приобщаването" започва през 2007 г., когато старши ръководителите подновяват ангажимента си към разнообразие, включване и ангажираност. Повод за това са данни, които показват, че жените и цветнокожите в компанията имат по-ниски нива на задържане от белите мъже, както и пропуски в нивата на представителност в демографско отношение.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Catalyst Award   корпоративна култура  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Lifestyle

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...