Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation въведе нови услуги за опростено и ускорено инсталиране на мрежи

14.11.2017   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи нова услуга в областта на "инфраструктурата като услуга" (Infrastructure-as-a-Service, IaaS), която улеснява инсталирането на мрежи чрез комбиниране на предварително проектирани мрежови решения, конфигурация на място и 24-часово дистанционно наблюдение в петгодишен договор. В резултат на това се опростяват процесите на поръчка и предварително въвеждане в експлоатация и може да се подобри надеждността на мрежата в дългосрочен план. Услугата може също така да облекчи бюджетните натоварвания, като прехвърли разходите за мрежа от капиталов разход към оперативен разход, поясняват от Rockwell Automation.
 
Всички аспекти на IaaS са приведени в съответствие с еталонните архитектури Converged Plantwide Ethernet (CPwE), разработени от Rockwell Automation и Cisco. Използвайки най-добрите в класа технологии и архитектури, компаниите могат да оптимизират производителността на мрежата си, ефективността и времето за работа, както и да отговорят на рисковете за сигурността.
 
"Компании от всякакъв мащаб се стремят да трансформират цифрово своите дейности в свързано предприятие, но много от тях имат ограничена възможност да свържат инфраструктурата си. Често комбинацията от време, човешки фактор и бюджетни ограничения ги възпират. IaaS помага да се облекчи този натиск като съчетава мрежови решения до ключ с най-високото ни ниво на поддръжка", обяснява Шърман Джошуа, мениджър на портфолиото от услуги за свързаност в Rockwell Automation. 
 
IaaS се предлага с две предварително проектирани мрежови решения на Rockwell Automation, включително център за обработка на индустриални данни (IDC) и решение за разпространение на данни в индустриална мрежа (INDS). Тези решения са предназначени за индустриална употреба и включват водещи в отрасъла технологии от стратегическите партньори на Rockwell Automation - Cisco, Panduit и Microsoft.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   инфраструктурата като услуга   IaaS  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...