Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Мини Марица-изток с търг за разширение на автоматизираната система за диспечерско управление

Мини Марица-изток обяви обществена поръчка за разширение на автоматизираната система за диспечерско управление (АСДУ) и изграждане на подсистема "Диспечерски ЖП контрол" – командна станция на централен пост на Мини Марица-изток.

В Мини Марица-изток е въведена в експлоатация АСДУ, която обхваща всички подстанции в дружеството. Необходимо е нейното надграждане и разширение със система за контрол на жп мрежата на рудник "Трояново 1" и рудник "Трояново-север". Предназначението на системата е да контролира технологичните транспортни процеси чрез централен диспечерски пункт и да следи движението на влаковете в рамките на жп мрежата на комплекса.

Прогнозната стойност на поръчката е 499 500 лв.
Срокът за получаване на офертите е 27 ноември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   автоматизирана система   диспечерско управление  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...