Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови индустриални IoT технологии

06.11.2017   |   Технологии
 

Rockwell Automation взе участие на изложението IoT Solutions World Congress от 3 до 5 октомври т. г. в Барселона, като представи най-новите си предложения в областта на мащабируемите компютърни системи заедно с други технологии, решения и услуги, които могат да помогнат на компаниите успешно и сигурно да се възползват от индустриалния интернет на нещата (IIoT).

"При създаването на мащабируемите компютърни системи на Rockwell Automation се съсредоточихме върху това да бъдем в съответствие със съществуващите ИТ платформи на производителите, както и техните производствени линии. Сега клиентите ни имат достъп до данните, които са им необходими на производствената площадка, за да направят корекции в реално време - или безпроблемно да преместват данни в облака, за да приложат машинно обучение и прогнозни анализи", обясни Джон Дайк, директор софтуерен бизнес в Rockwell Automation.

Мащабируемите компютърни системи на Rockwell Automation интегрират операционната система Windows 10 IoT Enterprise със съществуващото производствено оборудване и софтуер. Те също така могат да свържат вътрешната инфраструктура на производителите с Microsoft Azure IoT Suite, когато е необходимо.

     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   IoT Solutions World Congress   IoT   Internet of Things  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...