Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze electronic въведе нов контролер с мютинг функции

31.10.2017   |   Технологии
 
Leuze electronic представи на българския пазар контролера MSI-MD-FB за външно управление на мютинг процесите, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Атикс, представител на Leuze у нас. Той се монтира директно на машината и поддържа устройствата на производителя, а именно сейфти светлинните завеси и бариери от серията MLD и MLC.
 
Контролерът притежава три режима: 2-сензорен паралелен, 2-сензорен последователен и 4-сензорен последователен. Опционалното използване на сигнал за заглушаване предоставя допълнителна защита от влияния.
 
"Избираемото време за изчакване от 20 секунди до 100 часа позволява адаптиране на мютинг процесите към приложението. За конфигурацията му не е необходим лаптоп или софтуер тя е изключително проста и се осъществява чрез DIP превключвател. Достъпът до диагностичните данни обаче е възможен по всяко време чрез допълнителния микроUSB интерфейс за диагностика", поясняват от Атикс.
 
"Тънкият пластмасов корпус с IP67 позволява монтаж в колоната на производителя UDC/DC и по този начин допринася за допълнителната защита срещу външни влияния. Трайният лазерен надпис гарантира добра четливост дори когато се използва в тежки работни среди.
 
Инсталацията е проста и ефективна: всички връзки се осъществяват чрез стабилни гнезда отпред. Това важи и за мютинг сигналната лампа и за осветения бутон за нулиране, които също са сред продуктовата гама на Leuze electronic. Необходим е само един кабел към таблото с максимална дължина до 50 м. Това спестява време и парични разходи", допълниха от компанията.
 
Контролерът има голям температурен диапазон на работа от -30°C до +60°C, който позволява употребата му и във зони със дълбоко замразяване, например в хранителната промишленост.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Leuze electronic   контролер   MSI-MD-FB  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...