Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международна конференция за фабриките на бъдещето Manufacture 2017

24.10.2017   |   Предстоящо
 
На 24 и 25 октомври т.г. в Талин, Естония, ще се проведе 9-ото издание на международната конференция "Manufacture". Събитието ще се съсредоточи върху интелигентното производство, Industry 4.0 на практика, фабриките на бъдещето, роботиката, интернет на нещата и интелигентните продукти.
 
Форумът е отправен към всички заинтересовани страни от индустрията, университетите, изследователските институции и правителството, които имат желание и интерес да обсъдят възможностите за по-добро изпълнение на Рамковата програма на ЕС за научни изследвания и иновации. Организатори са Технологичният университет в Талин, Естонската асоциация за информационни технологии и телекомуникации, ЕС, Innovate UK, DIMECC и др.
 
     
Източник: БСК

Ключови думи: БСК   Manufacture   роботика   Industry 4.0   интелигентно производство  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...