Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Елпром Троян със златен медал на МТП Пловдив за дигитален интерфейс за контрол и защита на електромотори

05.10.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Елпром Троян спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив за своя дигитален интерфейс за контрол, защита, измервания и визуализация на параметрите на електромотори SDM30.

Мобилното решение SMART digital monitoring (SDM30) може да бъде поставено като приложение към всеки електромотор, за да бъдат следени в реално време всички основни параметри на двигателя на ниво лаборатория с висока прецизност и точност. Дигиталното устройство помага за предотвратяването на възникване на грешки през целия живот на мотора, от момента на инсталиране, през целия период на неговата експлоатация, като осигурява непрекъснато следене на работните параметри, незабавно диагностициране на потенциални проблеми, които биха довели до технологичен или механичен проблем, определяне на индивидуално сервизно обслужване според натовареността и условията, в които се използва, както и индивидуален анализ на характеристиките на електромотора.

Текущата информация се визуализира на дисплей в реално време и се съхранява чрез облачна технология, която дава възможност за последващ анализ на данните.

     
Източник: Елпром Троян

Ключови думи: Елпром Троян   Международен панаир Пловдив   електромотори  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...