Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Елпром Троян със златен медал на МТП Пловдив за дигитален интерфейс за контрол и защита на електромотори

05.10.2017   |   Бизнес
 

Елпром Троян спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив за своя дигитален интерфейс за контрол, защита, измервания и визуализация на параметрите на електромотори SDM30.

Мобилното решение SMART digital monitoring (SDM30) може да бъде поставено като приложение към всеки електромотор, за да бъдат следени в реално време всички основни параметри на двигателя на ниво лаборатория с висока прецизност и точност. Дигиталното устройство помага за предотвратяването на възникване на грешки през целия живот на мотора, от момента на инсталиране, през целия период на неговата експлоатация, като осигурява непрекъснато следене на работните параметри, незабавно диагностициране на потенциални проблеми, които биха довели до технологичен или механичен проблем, определяне на индивидуално сервизно обслужване според натовареността и условията, в които се използва, както и индивидуален анализ на характеристиките на електромотора.

Текущата информация се визуализира на дисплей в реално време и се съхранява чрез облачна технология, която дава възможност за последващ анализ на данните.

     
Източник: Елпром Троян

Ключови думи: Елпром Троян   Международен панаир Пловдив   електромотори  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...