Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation получи награда от Delphi за ефективно управление на индустриални активи

19.09.2017   |   Бизнес
 
Rockwell Automation получи наградата Delphi Pinnacle като признание за икономически ефективните услуги, доставени за компанията през 2016 г. Delphi, водещ световен производител на автомобилни компоненти, ежегодно отличава своите най-добри доставчици, които помагат на компанията да постигне подобрение по отношение на качество, стойност и рентабилност.
 
За да помогне за реализирането на тези икономии на разходи, Rockwell Automation осъществи съвместен проект с подразделението за дизелови компоненти на Delphi, в рамките на който внедри услуги за управление на активите, известни като Rockwell Automation Asset Management Program. Услугата предоставя на място експерт по управление на активите, който съдейства на компаниите за управление на инвентара, намаляване на риска от остаряване на оборудването и на разходите за поддръжка, ремонт и експлоатация до 25%.
 
Програмата е имплементирана в Delphi през 2012 г., за да помогне за оптимизиране на активите на производствената площадка чрез намаляване на инвентара, ремонтиране на компонентите вместо замяна и управлението на целия жизнен цикъл на инвентара. След реализирането на проекта Delphi намалява разходите за поддръжка, ремонт и експлоатация със стотици хиляди долари.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Delphi   Asset Management Program   автомобилни компоненти    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...