Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Foxconn и Rockwell Automation си партнират в разработката на индустриални IoT решения за електронното производство

29.08.2017   |   Бизнес
 
Hon Hai Precision Industry (Foxconn) и Rockwell Automation обявиха, че си сътрудничат при осъществяването на концепции в областта на свързваното предприятие (Connected Enterprise) и индустриалния интернет на нещата (IIoT) с цел реализиране на интелигентно производство в новите заводи на Foxconn в САЩ.
 
Компаниите също така ще си сътрудничат при разработката и прилагането на решения за интелигентно електронно производство в международните заводи на Foxconn и в рамките на съответната индустриална инфраструктура. Технологиите и широкият експертен опит на двете компании ще бъдат съчетани, за да се осигури най-съвременна производствена система с несравними нива на оперативна ефективност.
 
"Много съм развълнувани от възможността Foxconn и Rockwell Automation да работят заедно. Foxconn е световен лидер в производството на електронни изделия, а Rockwell Automation е най-голямата компания в света в областта на индустриалната автоматизация и затова съм уверен, че заедно ще увеличим оперативната ефективност в електронното производство до нови нива, постигайки визията за интелигентно производство и Made in China 2025", обясни Тери Гуо, председател и главен изпълнителен директор на китайското дружество.
 
Компаниите ще работят заедно и в областта на професионалното обучение.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Foxconn   Hon Hai Precision Industry   Connected Enterprise   IIoT   интелигентно производство   свързано предприятие  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...