Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Wachendorff Automation получи ново отличие през тази година

29.08.2017   |   Бизнес
 
Wachendorff Automation, доставчикът на иновативна сензорна технология (инкрементални и абсолютни енкодери) и измервателни системи за машинно инженерство и приложения за възобновяема енергия, беше отличен с нова награда през т.г., съобщиха от фирма Атикс, представител на Wachendorff Automation у нас. Компанията бе избрана за "2017 иноватор на годината“ от икономическото списание brand eins Wissen и от онлайн портала за статистика Statista в категорията "Технология за автоматизация и измерване,малки и средни предприятия до 250 служители".
 
Победителят беше определен след проучване, проведено сред около 2000 представители на фирми и 250 експерти от Берлинския Институт за иновации и технологии, както и сред 20 000 мениджъри и служители с  многогодишен опит в тази област.
 
"Отличието  потвърждава, че технологията EnDra и QuattroMag, която е интегрирана в сензорната технология на Wachendorff Automation, е от изключително значение за потребителите и това открива нови бизнес възможности за компанията. То е поредното доказателство, че германската фирма принадлежи към топ иноваторите в Германия", допълниха от Атикс.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Wachendorff Automation   EnDra   QuattroMag   brand eins Wissen   Statista   сензорна технология  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...