Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Създадоха българска облачна платформа за управление на транспорт и логистика

Ново технологично решение за интелигентно управление и автоматизиране на процесите по планиране, контрол и управление на транспортната дейност бе разработено от българска геоинформационна компания. Приложението ZiGO на фирма Мапекс е предназначено за оптимизиране разходите на компаниите, управление на ресурси, планиране на маршрути, комуникация между служители и съхранение и анализ на данни.
 
"В създаването на ZiGO, Mapex използва всички способности на компанията – създаване на облачни технологии, въвеждане на географски информационни системи, управление на геоинформация и нашата база данни от над 720 000 адреса в България, която е най-богатата адресна и геопространствена база в страната, с регулярна безплатна актуализация", отбеляза Деян Балтаджиев, директор информационни технологии в Мапекс.
 
Уеб-базираната платформа ZiGO е независима от използваните технологични решения. Тя ползва подробна адресна база на 720 населени места в България, което е 100% от всички населени места с над 10 000 жители.
     
Източник: Мапекс

Ключови думи: Мапекс   Mapex   облачна платформа   ZiGO  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...