Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Създадоха българска облачна платформа за управление на транспорт и логистика

22.08.2017   |   Технологии
 
Ново технологично решение за интелигентно управление и автоматизиране на процесите по планиране, контрол и управление на транспортната дейност бе разработено от българска геоинформационна компания. Приложението ZiGO на фирма Мапекс е предназначено за оптимизиране разходите на компаниите, управление на ресурси, планиране на маршрути, комуникация между служители и съхранение и анализ на данни.
 
"В създаването на ZiGO, Mapex използва всички способности на компанията – създаване на облачни технологии, въвеждане на географски информационни системи, управление на геоинформация и нашата база данни от над 720 000 адреса в България, която е най-богатата адресна и геопространствена база в страната, с регулярна безплатна актуализация", отбеляза Деян Балтаджиев, директор информационни технологии в Мапекс.
 
Уеб-базираната платформа ZiGO е независима от използваните технологични решения. Тя ползва подробна адресна база на 720 населени места в България, което е 100% от всички населени места с над 10 000 жители.
     
Източник: Мапекс

Ключови думи: Мапекс   Mapex   облачна платформа   ZiGO  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...