Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Основателят на Delta изнесе лекция за съвременните индустриални предизвикателства - 24.07.2017

24.07.2017   |   Начало»Събитията
 
Delta съобщи, че нейният основател и почетен председател Брус Ченг участва като лектор във форума Global Views Monthly Taipei 2017, организиран от списание Global Views Monthly. Брус Ченг сподели мнението си относно начина, по който корпорациите трябва да отговорят на бързо променящия се свят.
 
Томас Фридман, журналист от "Ню Йорк Таймс", който също участва в събитието, подчерта, че през следващите десет години определящи ще бъдат трите най-големи световни сили - пазарът (цифровизацията на световната икономика), природата (изменението на климата) и Законът на Мур (технологичният напредък). Според него тези сили променят света с ускорени темпове, особено в ключови области като геополитиката, сигурността на труда, социалната етика и ролите на общностите.
 
От 2000 г. Delta разширява обхвата на своята дейност извън информационните и комуникационните технологии и в енергийния сектор, като същевременно подобрява ефективността на преобразуване на енергията в своите продукти. От 2010 г. до 2016 г. Delta е помогнала на клиентите да спестят 20,8 млрд. kWh електроенергия, като по този начин е предотвратила приблизително 11,07 трлн. тона въглеродни емисии. Освен това Delta въвежда непрекъснато "зелено производство" чрез намаляване на енергийния интензитет на основните си производствени мощности с 50% между 2009 и 2014 г., като същевременно се ангажира с още 30% намаление до 2020 г.
     
Източник: Delta Electronics

Ключови думи: Мехатроникс   Delta Electronics   Брус Ченг  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...