Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze electronic спечели награда German Brand Award

11.07.2017   |   Бизнес
 
Leuze electronic стана един от почетните носители наградата German Brand Award, която се присъжда за успешен бранд, постоянство в бранд мениджмънта и устойчива бранд комуникация, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Атикс, представител на Leuze у нас. В края на месец юни т.г. в Германския исторически музей се проведе втората церемония по раздаване на тези награди на Институтът за германските брандове и Съветът за германски дизайн.
 
Институтът за германските брандове е организация, която е създадена с цел да засили значението на марката като решителен фактор за успех на компаниите в национален и международен мащаб. Производителят на оптични сензори и доставчик на решения за електрическата автоматизация Leuze electronic беше отличен със златото в категорията "Excellence in Branding - Connectivity". 
 
Отличителните черти, според които Leuze беше избран за победител, са например фактът, че стойностите на бранда Leuze и на продуктите са поднесени по един ясен и разбираем начин, също така модерният и приветлив корпоративен дизайн, чудесният пример за добър бранд мениджмънт и пример за подражание за другите компании.
 
"Фокусирането, ясното разграничаване от конкуренцията, участието на служителите и разбирането и внедряването на марката са и си остават най-важните фактори за успех на мощните брандове - нещо, което Leuze electronic разбира и успешно изпълнява", коментираха от компанията.
     
Източник: Leuze electronic; Снимка: German Brand Award

Ключови думи: Leuze electronic   Атикс   Atiks   German Brand Award   успешен бранд    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...