Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Био Фреш инвестира в автоматизирана складова система

05.07.2017   |   Инвестиции
 
Производителят на козметични продукти Био Фреш ще изпълни проект за въвеждане в експлоатация на автоматизирана складова система в новата си производствена база. Фирмата е бенефициент за безвъзмездно финансиране по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност 2014-2020" от 999 960 лв., като цялата стойност на проекта е 1 666 600 лв.
 
Био Фреш приключи строежа на новата си производствена и логистична база в зона "Марица" на Тракия икономическа зона през миналата година. С увеличаването на производствения капацитет на компанията се е наложило оптимизирането и автоматизацията на съхранението на готовата продукция. Новата складова система ще предостави възможност на Био Фреш във всеки един момент да се информира относно наличните количества продукция, тяхното местоположение, срок на годност и др.
 
"Прилагането на автоматизираната складова система ще увеличи най-малко с 6 пъти използваемата площ на склада", подчерта управителят на фирмата Спас Георгиев.
 
"Автоматизираният процес елиминира предпоставките за грешки и повишава продуктивността. Това от своя страна понижава разходите във всички фирмени области и води до чувствително повишаване на производителността в цялото предприятие", допълниха от компанията.
     
Източник: ТИЗ

Ключови думи: ТИЗ   Био Фреш   автоматизирана складова система  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Инвестиции

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...