Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze electronic представи нови капацитивни сензори за автоматизация

04.07.2017   |   Технологии
 
Leuze electronic представи на българския пазар новите безконтактни капацитивни сензори, които са устойчиви на електромагнитни влияния, смущения и замърсители във въздуха, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Атикс, представител на Leuze у нас. Капацитивните сензори се предлагат с цилиндричен или кубичен дизайн, вградени или невградени версии и широк спектър от възможности за монтаж.
 
"Полупроводникова технология на сензорите ги отличава с дълъг живот независимо от детекцията и честотата на превключване. Те са особено подходящи за детекция на обекти в тежки и замърсени среди благодарение на техния IP67 корпус", коментират Атикс.
 
Поради способността им да "виждат" през определени материали, новите сензори са предопределени за употреба в пакетиращата индустрия. Те дават възможност за безконтактна детекция на различни обекти и материали независимо от формата им, детекция на ниво на течности, детекция на насипен материал както при директен контакт със средата, така и през неметална стена на контейнер.
 
В допълнение към позицията на обекта другите области, в които сензорите намират приложение, са мониторинг на материалния поток, защита от преливане, детекция на изтичане (например в интралогистиката и лабораторната автоматизация). По отношение на мониторинга за наличие капацитивните сензори могат да детектират почти всички материали, дори и отразяващи повърхности.
 
"С богатото портфолио от оптични, индуктивни и ултразвукови и капацитивни сензори Leuze electronic дава възможност за намиране на решения за почти всички изисквания за детекция от един източник", допълниха от компанията.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс Leuze electronic   Атикс   Atiks   капацитивни сензори  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...