Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Индустрия 4.0 във фокуса на SPS IPC Drives 2017

28.11.2017   |   Предстоящо
 
Поредното издание на годишното изложение за технологии в областта на електрозадвижванията и индустриалната автоматизация SPS IPC Drives ще се проведе от 28 до 30 ноември т. г. в Нюрнберг.
  
Основните технологични теми на изложението по традиция са: задвижващи системи и компоненти, електромеханични компоненти и периферни устройства, сензори, управляващи механизми, IPC, индустриален софтуер, индустриални комуникации.
 
Фокус на SPS IPC Drives през тази година ще бъде Индустрия 4.0, като акцент ще бъде поставен върху конвергенцията между ИТ и автоматизация, предизвикателствата пред цифровата трансформация в производствените технологии и реализирането на интелигентно производство.
 
През 2016 г. събитието, организирано от Франкфуртския панаир, събра 1605 изложители и близо 64 000 посетители на изложбена площ от 122 200 кв. м.
     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   SPS IPC Drives   Индустрия 4.0   интелигентно производство  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Предстоящо

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...