Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обяви носителя на наградата Best Future Machine 2017

19.06.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation обяви, че крайният победител в годишния конкурс Best Future Machine е италианската компания Cama Group. Конкурсът, който има за цел да отличи високите нива на иновации в опаковъчната индустрия, е разделен на пет категории: лекота на използване, модулни машини, интелигентни машини, устойчивост, проследяемост и безопасност на продуктите.
 
Финалната класация и крайните победители бяха избрани от престижно жури, включващо представители на четири водещи международни производители - Johnson & Johnson, Proctor & Gamble, Kimberly Clark и Nestlé, както и две големи европейски търговски асоциации - UCIMA и GEPPIA.
 
Cama Group е известна в световен мащаб с най-модерните технологии и надеждността на своите системи за опаковане. Пакетиращите машини и роботизираните линии, проектирани, произведени и инсталирани от италианската компания в световен мащаб, могат да бъдат използвани в хранително-вкусовата промишленост и други сектори. Машината, която получи наградата, е новата роботизирана система за зареждане с моноблок IF318 на Cama. Тя притежава множество от характеристиките, които отличават машините на компанията, включително технология без използване на електрически шкаф, ергономичност и лекота на употреба. Машината използва и интелигентната система за придвижване по направляваща ос iTRAK от Rockwell Automation. Cama бе оценена високо в няколко категории и спечели тази за най-лесна употреба.
 
В категория "Модулни машини" модулната захранваща конвейерна система на Geo Cermex се отличи с начина на захващане на продукта, при което само движещите се части са в контакт с бутилка за 0,3 секунди.
 
В категория "Интелигентни машини" Goglio спечели със своята машина за пълнене GCap6 за алуминиеви капсули. Съдиите бяха впечатлени от способностите на машината за достъп от разстояние и използването на технологиите Connected Enterprise.
 
В категория "Устойчивост" съдиите наградиха CMC Machinery за решението за опаковане в кутии по заявка CartonPack, което създава оптимални размери на кутията с минимални отпадъци от опаковки.
 
В категория "Проследяемост и безопасност на продуктите" бяха отличени комуникационните възможности на машината за опаковане на торбички FM 200 на SN Maschinenbau, които са предназначени за Industrie 4.0 и предлагат възможност за събиране на данни за проследяване.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Cama Group   Geo Cermex   Goglio   CMC Machinery   SN Maschinenbau  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...