Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

XXVI международна конференция "Автоматизация на дискретното производство"

22.06.2017   |   Предстоящо
 
От 22 до 25 юни т.г. в базата на Технически университет – София в Созопол ще се проведе 26-ата международна научно-техническа конференция "Автоматизация на дискретното производство". Събитието традиционно се организира от катедра "Автоматизация на дискретното производство" при МФ.
 
Конференцията ще събере на едно място представители на всички технически университети, БАН, фирми и организации от чужбина, включително Германия, Грузия, Беларус, Чехия, Сърбия, Македония и др. Главните тематични направления, който ще са акцент на дискусиите, са мехатроника, автоматизация и роботизация на производствата с дискретен характер.
 
Обособени са девет главни научни направления, като приоритетите са основно в методите, технологиите, иновациите и конструкциите на мехатронните системи и автоматизиращата техника.
 
Пълната програма на събитието може да разгледате тук.
     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   дискретно производство   роботика   мехатроника    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...