Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation предлага най-добри практики за управление на риска

06.06.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation публикува електронна книга, която предлага на индустриалните организации по света добри практики за справяне с предизвикателствата, свързани с управление на риска. Читателите могат да научат как да реагират например при изтегляния на продукти, изтичане на данни и наранявания на работници - инциденти, които имат непосредствени последици и могат да окажат въздействие върху клиентите, служителите, интелектуалната собственост и приходите.
 
Според експертите на компанията управлението на риска трябва да се съсредоточи върху причините, поради които възниква всеки проблем. В много случаи това е в инфраструктурата за автоматизация.
 
Rockwell Automation очертава четири ключови области за управление на риска при  източника, включително: остаряване на оборудването; качество; безопасност; сигурност. Модернизирането на производствените системи може да играе основна роля за минимизирането на престоя и подобряване на качеството, безопасността и сигурността. Използването на силата на съществуващите оперативни данни може да подобри управлението на качеството и да спомогне за придържането към регулаторните изисквания. Обръщането на внимание на безопасността в ключови области на корпоративната култура, спазването на изискванията и управлението на капиталите спомага за намаляване на броя на инцидентите, свързани с безопасността и за подобряване на оперативните резултати. Приемането на цялостна политика за сигурност в съоръженията и предприятията помага за защита на хората, интелектуалната собственост и физическите активи.
 
"Ние разглеждаме управлението на риска на предприятието като непрекъснат цикъл от подобрения, който включва оценки, технологии и инфраструктура", обясни Скот Лапчевич, вицепрезидент и генерален мениджър "Поддръжка и работа с клиенти" в Rockwell Automation.
 
Като се справят с риска в тези ключови области, компаниите могат ефективно да управляват предизвикателства, свързани с безопасността, качеството, сигурността и остаряването на оборудването. Електронната книга, очертаваща тези четири основни области на управление на риска, е достъпна на уеб сайта на Rockwell Automation.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   електронна книга   управление на риска    

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...