Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Рекорден брой чуждестранни гости посетиха Hannover Messe 2017

10.05.2017   |   Събитията
 
Над 225 000 гости, от които рекордните 75 000 от чужбина, са посетили тазгодишното издание на водещото индустриално изложение Hannover Messe, което се провeдe от 24 до 28 април в Хановер. Предното издание на форума, организиран от Deutsche Messe, бе посетено от 217 000 души.
 
Най-много чуждестранни посетители са дошли от Китай (9000), следвани от Холандия (6200), Индия (5300) и Полша, чиито 5000 посетители бяха нов рекорд за страна партньор след впечатляващите 3000 посетители от САЩ през миналата година. 
 
"Това са безпрецедентни цифри в 70-годишната история на Hannover Messe, която доказва, че специалистите, отговорни за вземането на решения от цял свят, гледат на Hannover Messe като своя най-сигурен източник на ориентация и решения за Индустрия 4.0", коментира Йохен Кьоклер, член на Управителния съвет на Deutsche Messе.
 
Водещата тема на панаира "Интегрирана индустрия - създаване на стойност" постави основен акцент върху предимствата на Индустрия 4.0 и ролята на хората в интегрираните предприятия на бъдещето. Своите продукти и решения представиха над 6500 изложители. Сред технологичните акценти бяха новото поколение колаборативни роботи (т. нар. коботи), интегрираните облачни платформи за управление на процесите в предприятието, както и електроенергийните системи на бъдещето, основани на възобновяеми източници. Партньорската държава Полша призова за по-голямо внимание върху необходимостта от тясно сътрудничество в цяла Европа.
 
Следващото издание на Хановерския панаир ще се проведе от 23 до 27 април 2018 г., а официална страна партньор ще бъде Мексико. От 2018 г. паралелно с Hannover Messe на всеки две години ще се провежда и водещото европейско изложение за интралогистика CeMAT.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир   CeMAT   Industry 4.0  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...