Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон стартира партньорство с DOPAG и Meter MIX

26.04.2017   |   Бизнес
 
Ехнатон България обяви наскоро сключен договор за изключително представителство с обединението HILGER& KERN Group, включващо немско-швейцарската фирма DOPAG и английската Meter MIX.
 
„DOPAG и Meter MIX са водещи компании в проектирането и производството на машини и оборудване за прецизно дозиране, смесване и полагане на едно- и многокомпонентни смоли, лепила, уплътнения и др. Обработваните материали включват епоксидни смоли, полиутретани, силикони, метакрилати и много други“, информират за портала IndustryInfo.bg от Ехнатон.
 
Дозиращите системи на новите партньори на Ехнатон позволяват дозиране и смесване както на порции от 0,1ml/порция, така и непрекъснато полагане на материала с обеми до литри/минута.
 
„Тези машини имат широко приложение в индустрии като автомобилната, аерокосмическата, медицинската, производството на композитни материали, на осветителни тела (LED), в електрониката, битовата техника, филтри, фасадно остъкляване и много други“, споделят от фирмата.
 
Системите, които Ехнатон ще предлага на българския пазар, включват и автоматизирани системи за полагане – роботи, програмируеми координатни XYZ маси.
 
Повече информация за предлаганите продукти ще намерите в следващ брой на сп. Инженеринг ревю.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   DOPAG   Meter MIX  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...