Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЛогиСофт участва в специализирания панаир за интралогистика LogiMAT

04.04.2017   |   Събития
 
През месец март т.г. ЛогиСофт взе участие като изложител на тазгодишното юбилейно издание на панаира LogiMAT в Щутгарт, Германия. 15-годишнината на изложението съвпадна и с 20-годишнината от създаването на ЛогиСофт.
 
Компанията презентира изключително гъвкава модулна система за цялостно управление на логистични комплекси, която лесно може да бъде адаптирана към всяка произволна структура. Участието на ЛогиСофт редом до фирмите гиганти в тази област, предлагащи цялостни решения за изграждане на огромни логистични комплекси до ключ, предизвика невероятен резонанс, разказват от компанията. Представена бе и визуализация чрез елегантна и красива анимация, чрез която потребителите получават поглед върху "мисленето" на системата – много ефективно при нормална работа и от голяма помощ в случай на проблеми
 
"Щастливи сме да отбележим, че в резултат на усърдието и таланта на целия ни екип, фирмата се завръща мощно в областта на интралогистиката, заемайки мястото , което е заявила още с името ЛогиСофт.  Участието в най-силния специализиран панаир за интралогистика поставя началото на превръщането на ЛогиСофт в глобален доставчик на управляващи системи за големи комплекси по целия свят", коментираха от фирмата.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   ЛогиСофт   LogiMAT  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Delta instruments

Последно от Събития

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...