Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation е номинирана за най-етична компания в света за девета поредна година

31.03.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation бе посочена от Ethisphere Institute за най-етична компания в света през 2017 г. Това е девети път, в който Ethisphere Institute включва Rockwell в своята престижна класация на фирми, които оказват положително влияние и допринасят за положителни промени в бизнеса, подобряват етичното лидерство и корпоративните практики.
 
"Благодаря на нашите 22 000 служители, които помагат етиката и почтеността да стават част от нашата корпоративна ДНК. В основата на успеха ни са хората, които избират да направят правилното нещо  всеки ден, давайки възможност за създаването на по-продуктивни и конкурентоспособни производствени среди", каза Блейк Морет, президент и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
 
"През последните единайсет години станахме свидетели на промяна в обществените очаквания, постоянна промяна на законите и регулациите, както и на големи промени в геополитическата обстановка. Видяхме също и как компаниите, отличавани като най-етични в света, се справят с тези предизвикателства. Тези фирми инвестират в местните общности по целия свят, реализират стратегии за човешки ресурси, свързани с разнообразие и включване, и се съсредоточават върху дългосрочното и устойчивото развитие като бизнес предимство. Поздравления за всички в Rockwell Automation затова, че са признати за най-етична компания в света", обясни Тимъти Ерблих, главен изпълнителен директор на Ethisphere.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Ethisphere Institute   етична компания  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...