Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Откриват OLP процесно-изчислителна лаборатория по Индустриална Роботика

20.03.2017   |   Проекти
 
На 12 април т.г. в заседателната зала на Университетска Библиотека на Технически Университет – Габрово ще се състои официалното откриване на OLP процесно-изчислителна лаборатория по Индустриална Роботика. Съвместният проект RobCo Academy между ТУ-Габрово и RobCo S.W.A.T. ще представи продуктивното взаимодействие между индустрията, образование и бизнеса в полза на обществото.
 
RobCo S.W.A.T. е българска фирма, която предлага телемеханични роботизирани системи за производство в автомобилостроенето (тежката и леката промишленост), SCADA системи за управление в енергетиката и симулации на технологични процеси. В лабораторията ще се програмират по-голямата част от съществуващите контролери на индустриални роботи.
 
RobCo Academy ще продължи в Русе, Пловдив и София, като ще бъдат открити нови преподавателски и асистентски места, ще има и нови предмети и практики, поясняват от компанията.
     
Източник: RobCo S.W.A.T.

Ключови думи: RobCo S.W.A.T.   RobCo Academy   Индустриална Роботика   ТУ-Габрово   процесно-изчислителна лаборатория  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Проекти

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...