Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex обяви първата система за визуална инспекция с поддръжка на множество интелигентни камери

14.03.2017   |   Технологии
 
Cognex обяви първата в света система за визуална инспекция, която поддържа работа с множество интелигентни камери. Новата серия In-Sight VC200 съчетава доказаната ефективност и надеждност на системите за визуална инспекция In-Sight с приложения за инспекция с няколко камери.
 
Традиционните мулти-камера системи използват традиционни камери, които споделят един и същи процесор, а това води до по-бавна производителност при добавянето на повече камери. От Cognex обясняват, че тази технология ограничава днешните мулти-камера системи до приложения с едновременна обработка на изображения. In-Sight VC200 преодолява тези ограничения, тъй като процесорната мощ фактически се увеличава с всяка допълнителна камера. Тази усъвършенствана производителност помага да се спазва темпото на бързо движещите се производствени линии и също така осигурява гъвкавост за приложения с последователна или асинхронна инспекция.
 
In-Sight VC200 включва уеббазиран HMI с големи възможности за персонализация и сигурност при мониторинга и управлението, осигурена чрез въвеждане на пароли на различни нива. С помощта на новата система машинните оператори могат да разглеждат резултатите от инспекцията, инженерите по системен контрол могат да модифицират параметрите, а ръководителите на предприятието да разглеждат статистически данни за ефективността едновременно от уеббраузър през всяко устройства с iOS, Android или Windows.
 
"Тъй като нашите клиенти намират все по-голямо приложение на машинното зрение, те търсят нови начини да накарат отделните камери да работят заедно за решаване на приложения, изискващи едновременна инспекция. In-Sight VC200 вече предлага тази функционалност на основата на платформата на In-Sight, призната за златен стандарт в областта на машинното зрение", обясни Йорг Кюхен, вицепрезидент на Cognex и мениджър на направление Продукти за визуална инспекция.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Cognex   In-Sight VC200   интелигентни камери   визуална инспекция  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...