Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Дни на роботиката в ТУ-София

10.03.2017   |   Събитията
 
Тазгодишните Дни на роботиката, които студентски клуб "Роботика" към Студентски съвет на Технически университет – София традиционно организира, ще се състоят на 20 и 21 март в 12 учебен корпус на ТУ.
 
В рамките на първия ден от събитието ще се проведе конферентна част, а втория ден ще включва състезателна част. Конференцията ще включва презентации с продължителност 15-20 минути, като програмата ще бъде обявена след като всички участници потвърдят участието си.
 
Състезателната част пък е разделена на следните категории: Шоу с дронове (SpaceR); следене на линия (собствени); следене на линия (платформа); 2D лабиринт; 3D лабиринт; мини сумо(10x10); Edge detector (собствени); лични разработки. Подробна информация за условията за участие в състезанията, както и възможност за регистрация, може да намерите в сайта на Студентски Клуб “Роботика”.
     
Източник: СКР

Ключови думи: СКР   ТУ-София   Роботика   Дни на роботиката  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...