Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи решение за серийна идентификация

07.03.2017   |   Технологии
 
Установените на много пазари нормативни изисквания за задължителна серийна идентификация налагат на производителите на фармацевтични продукти и на устройства за медицински цели да въведат специфична методика за тяхното проследяване по цялата верига на доставките. Новото решение за серийна идентификация на Rockwell Automation със своята всеобхватност, както с възможността си да бъде настройвана според конкретните нужди и да проследява продуктите по целия път на реализацията им, помага на производителите да не отделят твърде много внимание на текущите проблеми по съответствието с нормативната рамка, а да се съсредоточат върху съществените за развитието на предприятието им проблеми като рентабилността в дългосрочен план.
 
Платформата за серийна идентификация, разработена въз основа на най-новата производствена изпълнителна система (MES) PharmaSuite на Rockwell, може да се инсталира и настройва по-лесно с оглед на адаптирането към най-разнообразни поточни линии за пакетиране и към всякакви системи за управление на производството. Лесното ѝ внедряване на всички управленски и производствени нива я превръща в централизирана платформа за обработка на данните, свързани със серийната идентификация, и осигурява проследимостта на продуктите по цялата верига на доставките.
 
"Като използвахме досегашния си опит, познанията си в областта и програмата за партньорство PartnerNetwork на Rockwell Automation, разработихме нашата платформа така че тя да може да се настройва и лесно да се внедрява в съществуващата структура на предприятието и в действащите технологични процеси при всеки клиент", посочва Валерио Фредиани от Rockwell Automation, архитект на платформата за серийна идентификация.
 
Модернизираната платформа за серийна идентификация разполага с портал за интеграция с другите системи в предприятието (напр. системи за ресурсно планиране и MES), в който се поддържат предварително конфигурирани канали за обработка на новопостъпили поръчки и експорт на данни за електронното кодиране на продуктите по стандарта EPCIS. Така, съвместното ѝ функциониране заедно с всяка от системите на клиента се осъществява лесно, което допринася съществено за намаляване на началните разходи по настройка на технологичния цикъл. Целта на Rockwell Automation е да изгради обширна библиотека от предварително изготвени процедури за взаимодействие на тази платформа с другите системи, с цел намаляването на разходите и усъвършенстването на системната интеграция в рамките на цялото предприятие.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   серийна идентификация   MES   фармацевтични продукти  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...