Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Полша ще бъде страна партньор на Hannover Messe 2017

06.03.2017   |   Събития
 
Полша ще бъде страна партньор на водещото международно изложение за индустриално оборудване Hannover Messe, чието следващо издание ще се проведе от 24 до 28 април т. г.  в Хановер, Германия.
 
Двете области, върху които Полша ще акцентира, са растеж и иновации. Освен върху местната реиндустриализация, през последните години страната обръща сериозно внимание върху отварянето към международните пазари и подкрепата на иновативни компании. Близо 150 от тези компании ще бъдат представени на Хановерския панаир.
 
"Като непосредствени съседи Полша и Германия вече са сериозни икономически партньори. По време на Hannover Messe 2017 полската индустрия ще демонстрира своя иновативен дух и динамичния си подход към цифровизацията - фактори, които ни правят основен играч на международната сцена", обясни Тадеуш Кочински, зам.-министър на икономическото развитие в полското правителство.
 
Икономическата политика на Полша е фокусирана върху индустриални иновации, съчетани с устойчиво развитие. Основните компоненти в тази стратегия са автоматизацията и индустриалните ИТ, алтернативните задвижващи системни, пневматичните и вакуум технологии. Редица полски компании вече разработват Industry 4.0 технологии и това ги прави атрактивни партньори за чуждестранни компании. След Германия най-големите двустранни търговски партньори на страната са Великобритания, Франция, Италия и Чехия, като тя все по-често обръща внимание и върху пазарите в Азия и Африка.
 
Националният щанд на Поша на на Хановерския панаир ще бъде с площ около 4000 кв. м. Най-голяма част от компаниите ще бъдат от областта на индустриалната автоматизация и възобновяемата енергия, а сред другите представени сектори ще бъдат електроапаратура, ОВК и електротранспорт.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...