Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Полша ще бъде страна партньор на Hannover Messe 2017

06.03.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Полша ще бъде страна партньор на водещото международно изложение за индустриално оборудване Hannover Messe, чието следващо издание ще се проведе от 24 до 28 април т. г.  в Хановер, Германия.
 
Двете области, върху които Полша ще акцентира, са растеж и иновации. Освен върху местната реиндустриализация, през последните години страната обръща сериозно внимание върху отварянето към международните пазари и подкрепата на иновативни компании. Близо 150 от тези компании ще бъдат представени на Хановерския панаир.
 
"Като непосредствени съседи Полша и Германия вече са сериозни икономически партньори. По време на Hannover Messe 2017 полската индустрия ще демонстрира своя иновативен дух и динамичния си подход към цифровизацията - фактори, които ни правят основен играч на международната сцена", обясни Тадеуш Кочински, зам.-министър на икономическото развитие в полското правителство.
 
Икономическата политика на Полша е фокусирана върху индустриални иновации, съчетани с устойчиво развитие. Основните компоненти в тази стратегия са автоматизацията и индустриалните ИТ, алтернативните задвижващи системни, пневматичните и вакуум технологии. Редица полски компании вече разработват Industry 4.0 технологии и това ги прави атрактивни партньори за чуждестранни компании. След Германия най-големите двустранни търговски партньори на страната са Великобритания, Франция, Италия и Чехия, като тя все по-често обръща внимание и върху пазарите в Азия и Африка.
 
Националният щанд на Поша на на Хановерския панаир ще бъде с площ около 4000 кв. м. Най-голяма част от компаниите ще бъдат от областта на индустриалната автоматизация и възобновяемата енергия, а сред другите представени сектори ще бъдат електроапаратура, ОВК и електротранспорт.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...