Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation откроява най-добрите практики за индустриална сигурност

21.02.2017   |   Бизнес
 
Rockwell Automation разработи подход за изграждане на програма за индустриална сигурност, която обхваща цялото производство и спомага да се намали рискa за хората, процесите и технологиите в рамките на едно предприятие. Според компанията нуждата от нов подход за индустриална сигурност е продиктувана от факта, че промишлените организации работят по много по-различен начин отколкото преди няколко десетилетия. Те съчетават информационни и оперативни технологии и използват редица мобилни, аналитични и облачни приложения, които подобряват цялостната свързаност на предприятието и обмена на информация. Тази особеност на производството оптимизира всички процеси, но и създава потенциални заплахи за сигурността, допълват от Rockwell Automation.
 
Подходът включва три основни стъпки: Първо оценка на сигурността за пълно разбиране на рисковите зони и потенциалните заплахи; След това въвеждане на многопластов подход с множество нива на защита; И накрая потвърждаване, че доставчиците на технологии за автоматизация следват основните принципи на сигурност в проектирането на продуктите си.
 
"Разглеждаме индустриалната сигурност като многопластов модел и се стремим да създадем единна инфраструктура за нашите клиенти. Затова подходът ни отчита връзките между сигурността на мрежите и физическата сигурност и безопасност в индустриалните зони", отбелязва Лий Лейн, главен отговорник продуктова сигурност в Rockwell Automation.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   индустриална сигурност   продуктова сигурност   нива на защита  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...