Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Leuze electronic представи нови сейфти контролери и сейфти релета от серията MSI

14.02.2017   |   Технологии
 
Leuze electronic разширява продуктовата си гама в областта на сигурността на работното място съобщиха от фирма Атикс, представител на компанията у нас. Новата серия програмируеми сейфти контролери и разширената линия на сейфти релета обхваща повече от 20 компонента, с които немският производител предлага решения за всички приложения в машиностроенето и изграждането на системи.
 
"С новите сейфти релета могат да бъдат решени различни по обем задачи - от наблюдението на прости компоненти, като аварийни стопове или сейфти суичове, до интегрирането на оптоелектронни сензори или мониторинг на мотори", поясняват от Атикс. Релетата се характеризират с компактен дизайн – корпус от 22,5 мм, заради което спестяват много място при монтаж в таблата, както и се допълват от модули с регулируемо времезакъснение.
 
С новите сейфти контролери MSI 400 Leuze electronic предлага 24 входове/изходи, както и Ethernet интерфейс и интегриран индустриален Ethernet протокол (Profibus и Ethernet/IP) отново в компактен дизайн от само 45 мм. Те са подходящи както за мониторинг  на прости функции за безопасност, така и за извършване на по-сложни задачи. Контролерът може да бъде разширен до 116 сейфти входове и 56 сейфти изходи.
 
"Софтуера за програмиране MSI.designer може лесно да конфигурира всяко приложение от сейфти веригата.  За логическото програмиране е на разположение богата библиотека от  функционални модули. До 300 от тях могат да бъдат свободно интегрирани в проект с помощта на плъзгане и пускане", допълниха от Атикс.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atiks   Leuze electronic   сейфти контролери   сейфти релета   MSI.designer   Ethernet   MSI 400  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...