Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Старт Инженеринг участва в проект за подмяна и поддръжка на улично осветление в страната

07.02.2017   |   Реализации
 
Старт Инженеринг и испанския лидер в осветлението ETRALUX си сътрудничиха за изпълнението на един от най-мащабните проекти за рехабилитация на уличното осветление в България. Проектът "Реконструкция на общинско улично осветление" се реализира в 13 общини, като общото финансиране, предоставено от ЕБВР по Международен фонд "Козлодуй", бе в размер на 10,6 млн. евро.
 
В рамките на проекта са предвидени мерки по подмяна на съществуващите осветителни тела с високоефективни светодиодни и енергоспестяващи светлинни източници, които са с по-ниски мощности. Предвижда се и въвеждане на системи за дистанционно GPRS управление на уличното осветление в населените места.
 
Извършените от екипите на Старт Инженеринг АД дейности включват: доставка и производство на стълбове, рогатки и електрически табла, демонтаж на стари стълбове, улични касети и осветителни тела, подновяване на въздушна мрежа, монтаж на нови касети, рогатки и осветителни тела и др. Паралелно се изпълняват и всички дейности по цялостната поддръжка на уличното осветление в София, зона 1 Изток, която включва районите Подуяне, Кремиковци, Нови искър, Сердика, Средец, Слатина и Оборище с повече от 30,000 стълба.
 
"Използваните технологии позволяват високо качество и изключително ниски крайни цени, конкуриращи водещи производители в страната и Европа. Екипите на Старт Инженеринг и ETRALUX ще си партнират на българския пазар и за в бъдеще, покривайки водещи проекти в уличното осветление", съобщиха от Старт Инженеринг.
     
Източник: Старт Инженеринг

Ключови думи: Старт Инженеринг   Start Engineering   ETRALUX   ЕБВР  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Реализации

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...