Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mitubishi Electric представя нови честотни инвертори с вграден сървър и 100Mbit Ethernet свързаност

06.02.2017   |   Технологии
 
Тази година Mitsubishi Electric ще представи ново попълнение към гамата честотни инвертори серия FR-A800 в Европа, съобщиха от фирма Ехнатон, представител на компанията у нас. Новите честотни инвертори FR-A800-E се отличават с вграден уеб сървър и 100Mbit Ethernet TCP/IP свързаност. Тези характеристики допълват възможностите за мрежова свързаност на серия FR-A800 и осигуряват на машиностроителите и системните интегратори повишена функционалност за дистанционен мониторинг на системите и регулиране на параметрите, както и по-лесно интегриране във вече съществуващи мрежови среди.
 
"Новият честотен инвертор FR-A800-E е важно нововъведение в областта на автоматизацията, тъй като предлага многобройни функции за свързване и управление, които не са налични при други подобни продукти", поясняват от Mitsubishi Electric.
 
Пълната гама инвертори от серията FR-A800 на Mitsubishi Electric с мощности от 0,4 kW до 630 kW са проектирани за приложения от висок клас, за които се изискват отлични експлоатационни качества, надеждност и ефективност. Затова стандартните характеристики на FR-A800-E включват и интелигентна автоматична настройка с вградена PLC функционалност.
 
FR-A800-E ще бъдат пуснати на пазара съвместно с ново приложение, което ще предостави на инженерите и крайните потребители редица възможности за управление и мониторинг чрез мобилни устройства, включително iPhone и iPad.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Mitsubishi Electric   честотни инвертори   FR-A800  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...