Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Старт Инженеринг изгради модерна жп ремонтна база – подрайон Крумово

30.01.2017   |   Начало»Пазар
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Старт Инженеринг участва в проекта за цялостна реконструкция и електрификация на железопътна линия Пловдив-Свиленград по коридори IV и IX. Дейностите на компанията бяха съсредоточени в подрайон Крумово, където от началото до края на работата по проекта на ДП Национална компания "Железопътна инфраструктура" са извършени: реконструкция на подрайона и тръбоканалната мрежа в град Крумово, преустройства на прелез Крумово, съгласуване на проекта със съответните институции, включително проектиране и съгласуване на железопътна връзка с гара Крумово, пътна връзка, електрозахранване, водопровод и канализация, доставка на технологично оборудване съгласно техническите спецификации на проекта и др.
 
Подрайон Крумово е един от съществените елементи за ефективното функциониране на трасето Пловдив-Свиленград, което допреди своята модернизация не е било електрифицирано, отбелязаха от Старт Инженеринг. Практически екипите на компанията реализираха реконструкцията и частично удвояване на приблизително 150 км железен път, изграждане на контактна мрежа, тягови подстанции, системи за сигнализация, телекомуникации и радиоуправление, както и съоръжения, които да позволяват бъдещо удвояване на цялата линия.
 
Съфинансирането за осъществяване на обект "Проектиране, изграждане и пускане в експлоатация на подрайон Крумово с железопътна връзка с гара Крумово и тръбоканална мрежа в района на гара Крумово" бе предоставено от Кохезионен фонд на ЕС, чрез ОП "Транспорт" 2007-2013 г.
     
Източник: Старт Инженеринг

Ключови думи: Старт Инженеринг   Start Engineering   подрайон Крумово   жп ремонтна база   Железопътна инфраструктура  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Пазар

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...