Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation връчи наградите Най-добра производствена безопасност

12.12.2016   |   Бизнес
 
Rockwell Automation обяви имената на трите компании, на които бяха връчени четвъртите годишни награди за най-добра производствена безопасност Manufacturing Safety Excellence Awards. Това са Dana Incorporated, глобален доставчик на технологии за задвижващи системи, Mesnac, производител на промишлено оборудване от Китай, както и OCME, глобален производител на промишлено оборудване от Италия.
 
"Наградите отличават производствени компании от целия свят за това, че правят безопасността на работното място основен приоритет на бизнеса си. Отчитаме все по-голяма зрялост по отношение на производствената безопасност по целия свят, както се вижда от регионалното разнообразие при победителите тази година", заяви Марк Айтцман, мениджър на отдела Safety market development на Rockwell Automation.
 
Наградите се връчват на компании с цялостна програма за безопасност, обхващаща висока култура на безопасност, добре изпълнени процедури за привеждане в съответствие със стандартите, както и ефективно използване на текущите предпазни мерки и технологии за автоматизация.
 
Dana Incorporated бе отличена заради изключителната програма за безопасност в производственото съоръжение на компанията в Индиана, САЩ. В заводът, където се произвеждат автомобилни зъбни предавки и осови части, безопасността на работниците е поставена над всички други елементи.
 
Доставчикът на машини за производство на изделия от каучук и гума Mesnac и доставчикът на решения за пакетиране OCME бяха наградени за цялостния си акцент върху безопасността в предприятията.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   награди   Най-добра производствена безопасност   Manufacturing Safety   Mesnac   Dana Incorporated   OCME  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...