Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens и Атос предлагат общо решение за киберсигурност в промишлеността

01.11.2016   |   Бизнес
 
Siemens и Атос обявиха, че ще обединят усилията си срещу киберзаплахите в индустриалните предприятия. Двете компании предлагат общо технологично решение за киберсигурност, разработено в отговор на разрастването на индустриалните ИТ инфраструктури и използването на ИТ за производствени и офисни цели.
 
Siemens и Атос си сътрудничат в киберсигурността за промишлени предприятия от 2011 г. насам. Сред предлаганите от тях продукти за производствените и преработвателни индустрии са редица защитни механизми, като защитни стени (firewall) и непрекъснато наблюдение на фабрики и офиси.
 
В рамките на сътрудничеството си компаниите осигуряват интегрирани решения, прилагани в четири фази: оценка на сигурността, внедряване на решението, управление и сертифициране за сигурност. Фаза "оценка на сигурността" се състои от проучване на поведението и определяне на действителната ситуация в една компания. Резултатите от него са основа за защитни мерки, които Siemens и Атос предлагат във вида на интегриран план за внедряване на защитни елементи.
 
"Siemens предлага широка гама от решения, продукти и услуги за индустриална сигурност. Нашето сътрудничество с Атос сега ни дава възможност да подпомагаме клиентите си в процесите от автоматизацията на производството до внедряването на ИТ в офисите и най-вече за минимизиране на рисковете за сигурността им", разказва Петер Вескесер, главен оперативен директор на направление Управление на промишленото производство в Siemens.
     
Източник: Atos

Ключови думи: Siemens   Atos   Атос   киберсигурност  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ЕкспертноВидео на седмицатаПродуктови офертиФирмена публикацияБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...