Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Мини Марица-изток откри търг за ремонт и автоматизация на крачещи механизми

Мини Марица-изток стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши ремонт ел. част и автоматизация на крачещи механизми OKJ.
 
Предметът на обществената поръчка включва: частична рехабилитация на ел. частта на два броя крачещи механизми OKJ 1 за обратна станция на ГЛТ 2250 мм с подмяна на системите за управление и оперативните кабели в рудник Трояново-1. Системите за управление на двата крачещи механизма трябва да бъдат подменени с нови на базата на програмируеми логически контролери (PLC); Изработване и предоставяне на работен проект; Доставка на оборудване, части, развоен софтуер и материали; Изработване на приложен софтуер; Демонтаж на старо оборудване и монтаж на ново; Извършване на функционални проби и настройки без товар, както и на функционални проби в реални експлоатационни условия; Обучение на място на четирима специалисти по автоматизация за работа с новото оборудване.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 65 000 лв.
Срокът за подаване на офертите е 8 ноември т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на дружеството.
     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   рудник Трояново-1   програмируеми логически контролери   PLC   крачещи механизми  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...